Reis door Noorwegen

                                       

 

Norway Adventures - Buitensport - Vakantiehuisjes
6730 Davik
Telefoon: 0047 994 04 207

info@norway-adventures.com

http://www.norway-adventures.com
 

Outdoor - vakantiehuisjes - rondreizen
 
Als natuur en outdoorsport liefhebbers kennen wij het gebied rond het Sunnfjord en Nordfjord op ons duimpje. En de mooie plekjes in zuidelijk Noorwegen goed. Of u nu uit bent op rust, een (korte of lange) bergwandeling, een familievakantie in de natuur, kulturgeschiedenis of extreemsport in het hooggebergte of op zee, wij staan graag met raad en daad voor u klaar.
 
Graag helpen we u bij het kiezen van de juiste overnachtingsplek (hytte of hotel) die bij uw vakantie en activiteiten wensen passen zodat u optimaal van uw Norway Adventure kan genieten.
U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze kampeerboerderij in Davik aan het Nordfjord. Een fantastisch uitgangspunt voor allerlei aktiviteiten, bij ons mag iedereen een kampvuur bij zijn tent stoken of in het bakhuis (bij slecht weer) en faciliteiten voor kinderen (schapen, konijnen en poezen, boomhutten, speeltuin, zandstrand etc) zijn allemaal bij de hand.
 
Kinder en familie wildernescamps, zeiltrips, visvakanties, wandeldagen/weken, toerkayaktochten en cursussen voor alle leeftijden etc. etc.
 
Vanaf 1 januari 2008 zijn wij Colorline- en Fjordline Agent en kunnen bootovertochten van en naar Noorwegen aanbieden. Samen met onze (actieve) rondreizen, vakantiehuisjes en hotels kunnen wij u dus een geheel verzorgde reis naar of vanaf Noorwegen aanbieden.
 
Kijk voor een uitgebreid overzicht even op onze site of neem contact met ons op.
 
Vraag ons om tips voor uw Noorwegen reis en het wordt een fantastisch avontuur!

   

          Gårdlavvo                 Villmarksleier                            Grotlesande

Gastenboek

© Birkelund camping
Birkelund-camping, Hovsvegen 50, N-3577 Hovet i Hallingdal Norge
Tlf. 0047 45 29 78 41

informasjon@birkelund-camping.com

Sitemap